Pages

Banner 468

Saturday, September 8, 2012

Ups, balerina i nxjerr të gjitha në “shesh” (VIDEO)

 
...( Zeri Shqipe )...
Download Upload Watch Video and Photo All for Free 100%


Është e vërtetë që mund të ndodhin aksidente edhe në skenë, por në rastin konkret, ky aksident do të mbetet në histori! Këtu shkon fare mirë shprehja, “njerëz jemi, gafa bëjmë”.
“Viktima” ishte Liliana Mass, e cila po kërcente me partnerin e saj.
“Pa dashje” ajo i surprizoi të gjithë pas na nxori në shesh gjithçka… madje edhe të brendshmet e saj mikroskopike.
E nëse Liliana mendon se ky moment është harruar, gabon, pasi falë teknologjisë, video ka zbritur në Youtube dhe është klikuar nga 66,040,143 persona!
Për më shumë, ndiqni videon që “po bën party” në internet.